søndag 17. juni 2012

Rabarbrapai

Lyst å prøve ?

I går fikk eg årets rabarbra-avling i hus og laget
rabarbrapai etter ei ny oppskrift. Denne smakte knallgodt
med vaniljesaus til og kan virkelig anbefales.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Å den såg knallgod ut,har høsta inn rabarbra fra Hagen her og,det er lagt i frysen mens dei ligger der og venter på at eg skal lage noko godt eg og:)
Må skjerpa meg litt,hihi:)

Ønsker deg ei flott ny veke:)
Klem fra Lillian:)

Litt Slitt & Litt Hvitt sa...

Hei vennen :)

Dette så jo utrolig godt ut :) Den må jeg absolutt prøve en dag :) Må snike til meg litt rabrabara hos ei venninne ;)

Rabarbara er så godt å bruke i bakst :)

Takk for svar ang bilderedigering :) Da får jeg laste ned litt fler mobilapper :)

Ha en fin kveld, vennen, og kos deg med pai :)
Klem og kos Lisa:)

Sonja frå Sunnfjord sa...

Denne paien såg veldig god ut! Her vert rabarbraen (frå svigers) stort sett brukt til rabarbragraut:)