mandag 31. oktober 2011

Det er berre å konstantere at dager og veker fyk av gårde. Butikkane bugner av julevarer, og sjølv om ein synst dette er i tidligaste laget så er det ikkje alltid like lett å la julevarene få stå i fred…Juleforbredelsene er så smått starta..

Hjerter er uunnværlige ♥♥

hjerte1 hjerte

.. et kjøkkenhåndkle med ei god oppskrift er heller ikkje å forakte

oppskrift

.. og eit skilt med gode ord kan være fint å gi i gave

skilt

…ein heimelaga juletag med engler er fint å gi bort

engler

engler1

Ha en fin kveld videre♥

Klem ♥♥

onsdag 19. oktober 2011

Ny PEIS ♥

God onsdagskveld♥

Når vi ser snøen som ligg langt ned i fjella er det godt å endelig å ha fått opp den nye peisen. Ting tar tid! For snart 2 mnd sidan vart den gamle ovnen vår pensjonert.

Litt demontert og på vei ut…

ovn1 

ovn2

Etter nokre runder fram og tilbake falt valget på denne lekre saken, en Lotus Magic 470

fotograferne mikkel & thomas<br />edisonsvej 5<br />5000 odense c<br />66 10 18 00<br />www.mikkelogthomas.dk<br />

Sidan peisen skulle byggast inn, ga dette oss muligheten for å fylle på med Olivinstein. Dette gir oss eit varmemagasin som gir oss varme lenge etter at vi er slutta å fyre.

600 kg stein er fylt opp i stålstativa som er sveisa og tilpassa. Ikkje rart at resultatet vart ein stk. kjekkas med dårlig rygg..

Ovn

Ferdig innebygt..

ovn3

Vi er kjempefornøgde!! Peisen står til forventningane og vart eit møbel i stova. I ettertid ser vi at ventilane oppe kanskje skulle ha vært plassert litt annerleis, so kanskje dei blir flytta.. ein gong…

Ferdig peis

Godt med varme på kalde dager ♥

♥Ha en fin kveld vidare♥

søndag 16. oktober 2011

Trekning av GiveAwayen min

 Før vi avslører kven Hr. Random har trukket som vinnar, vil eg takke alle som har deltatt i feiringen min.

..og vinnaren er

***********

**********

********

******

****

**

*

True Random Number Generator Min: Max: Result: 6

Gratulerer til Monica med bloggen Sukkersøtt (eg har sendt deg en mail om dette på epost adressa di oppgitt på Sukkersøtt si FB side)Ta ein kikk innom bloggen hennar og sjå alle dei lekre kakene ho lager.

♥ Vi blogges ♥

fredag 14. oktober 2011

Dagens KUPP ♥

I dag har eg gjort fleire kupp. Slike kupp som gjer at ein svevar på ei lita rosa sky, og det er ikkje mykje feil ein fredag. Fredag er jo utgangspkt. ein fin dag uansett, faktisk den beste i heile veka (mulig eg har nevnt det før…)

I mangel på treningstights måtte eg gå til innkjøp av ein slik. I tillegg til at den er fantastisk god å ha på – lover dei at vi får ei KNALLFIN rumpe når vi bruker den♥

sykkelbukse

Så nå er tightsen komt på, og i påvente av at den skal virke koser vi oss med snacks fra de nye Greengate krusa, kjøpt idag ♥  Love it  ♥

Greengate

Gulerotstaver og DIP er kjempegodt♥

greengate1

Ikkje rart eg svevar vel ??? hihihi

I morgon skal hr. Random trekke ut vinnaren av Giveawayen min..  er fortsatt mulighet for å slenge seg med !

Resten av kvelden blir det heimekos med kjekkasen min ♥♥

Ønsker alle en fin fredagskveld☺

onsdag 12. oktober 2011

Litt NYTT ♥

Er det noko eg ALDRI får nok av, så må det være lysestaker i ei eller anna form. Ingenting er så koselig som når mørket har senka seg, å sitte inne og brenne masse lys.

Nytt kvitmalt sinkhus fra Kremmerhuset har fått plass på den nye skjenken.

IMG_2421

Den nye Liatorp skjenken min er plassert men ikkje ferdig “stæsja”..

IMG_2427

Nye telysestaker (også fra Kremmerhuset pryder vårt lille Lack salongbord

IMG_2425

Siden vi (les EG..) var lei salongbordet vi hadde, så solgte vi dette før vi hadde funnet nytt. Ingen enkel sak å finne bord i passe høgde (over 50 cm), og som skulle ha hylle og skuff. Ser for meg at dette kan være ein grei plass å gøyme vekk fjernkontrollane. Men, omsider dukka “drømmebordet” opp, MEN sjølvsagt med nokre veker leveringstid. Gleder meg til vi får dette i hus. ♥Whinston♥ (bildet er lånt fra Fagmøbler)

infoRW_281

I morgon har eg fri, og det er meldt at det skal bli ein flott dag, med sol frå blå himmel. Perfekt å ha fri ein slik dag♥ Ingen planer, kun ta det som det kjem…Lovely ♥

♥Ha en fin morgondag alle sammen ♥

lørdag 8. oktober 2011

Morgonstund…

Morgonstund er gull i grunn når ein kan våkne opp til ein flott haustdag etter dager med vind og store nedbørsmengder. Kjekkasen min er reist på hytta og skal klargjere den for vinteren, so eg kosar meg heime i godt selskap med meg sjølv ♥ God kaffi og ei bloggrunde mens eg ventar på 2 kjekke svigerguter som skal sette på plass den nye Liatorp skjenken vi har kjøpt fint brukt på finn.no.

Kaffikos

Når vi kjem ut på høsten, kjenner eg at hyttelivet må leggast på is til våren. Godt å berre være heime og sleppe å handle inn og pakke og reise avgårde. For oss som har 2 hytteparadis blir det mykje reising hit og dit. Forrige helg avslutta eg for mitt vedkommande turane til hytta og sommarhus sesongen vart avslutta forrige mnd.

Hytta

No er det innandørs høststemning som gjeld – mykje lys og mykje varme ♥

Høst innandørs

Høst inn1

Når svigergutane har vært her, blir det ei lita shoppingrunde og ein tur ut i sola.  Butikkane bugner av flotte ting no, så eg har så smått starta på julehandelen… 

♥Ha ein fin lørdag♥

onsdag 5. oktober 2011

Eple Cupcakes

Tidligare i høst plukka vi inn epleavlinga vår. Raude og gode Prinsar ♥
epler1
Med epler frå eigen hage har eg laga nydelige Eple Cupcakes ♥
eplecupcakes 
Oppskrift
Enjoy